در این سایت به آموزش راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد از اینترنت می پردازیم.

۲ مطلب در فروردين ۱۴۰۱ ثبت شده است

کشف روغن زیتون 013 : خواص و فواید

روغن زیتون در حال حاضر یکی از مواد اولیه رژیم غذایی مدیترانه ای است، اما تاریخ استفاده از آن به 4000 سال قبل از میلاد می رسد. کشورهایی مانند ارمنستان، فلسطین و هند از آن برای مرطوب کردن پوست و مصرف آن به عنوان دارو استفاده می کردند. قبلاً بابلی ها تولید و تجارت آن را تنظیم می کردند در حالی که رومی ها مالیات هایی را به شکل روغن زیتون پرداخت می کردند. از سال 1400 پس از میلاد، روغن زیتون به عنوان یکی از محصولات ایتالیایی شناخته شده است و به پایه بلامنازع رژیم غذایی معمولی مدیترانه ای تبدیل شده است. درخت زیتون نیز گیاهی مقدس در نظر گرفته می شود زیرا در اساطیر یونان، هدیه آتنا بوده است. به بشریت، که توسط زئوس به دلیل خواص بسیارش متبرک شده است. نه تنها این، در فرهنگ مسیحی، قسمت کتاب مقدس که در آن کبوتر با شاخه‌ای زیتون به کشتی نوح بازمی‌گردد، نماد پایان سیل جهانی و صلح است.
هزار چهره روغن زیتون
روغن زیتون یک غذای همه جانبه است، به طور قابل توجهی همه کاره و قابل استفاده به صورت خام یا در آشپزی، از پیش غذا گرفته تا دسر، با نتیجه مثبت. بنابراین، این یک چاشنی ساده نیست، بلکه یک عنصر غنی از طعم است که بر درک غذایی که همراه با آن است تأثیر می گذارد. روغن‌های زیتون سه تفاوت دارند: روغن‌های میوه‌ای سبک، روغن‌های میوه‌ای متوسط ​​و روغن‌های میوه‌ای شدید. هرچه اولی نرم تر و شیرین تر باشد، آخرین آن خوشمزه تر و کمی تندتر است. یک نوع رنگ نیز وجود دارد: سایه روغن زیتون بسته به بلوغ تولید می تواند از سبز تا زرد متفاوت باشد. روغن سبز جوان تر است در حالی که زرد است. یکی در حال حاضر رسیده و غنی از کاروتن است، رنگدانه هایی که دارای اثر آنتی اکسیدانی هستند. روغن زیتون به راحتی بوها را جذب می کند و در اثر نور و گرما تغییر می کند. به همین دلیل توصیه می‌شود آن را دور از مواد شوینده یا اتاق‌هایی که در معرض دود هستند، در دمای حدود 15 درجه سانتی‌گراد و در ظرف تیره‌ای که از نور مستقیم محافظت می‌کند، نگهداری شود. وقتی درباره روغن زیتون صحبت می‌کنیم، اغلب به این تعریف اشاره می‌کنیم. "فرا بکر": روغن زیتون فوق بکر از زمان های قدیم شناخته شده است، روغن زیتون فوق بکر مناسب ترین چربی برای مصرف انسان است زیرا تنها محصولی است که منحصراً با فشار دادن زیتون ها بدون افزودن شیمیایی یا مداخلات صنعتی است. این نوع فرآیند تولید به روغن اجازه می دهد تا تمام خواصی را که به طور طبیعی غنی است، دست نخورده نگه دارد. علاوه بر این، به دلیل قابلیت هضم بالای آن، بالاتر از تمام روغن های دانه، کره و گوشت خوک، استفاده از روغن زیتون فوق بکر در هنگام از شیر گرفتن نوزادان توصیه می شود.
فواید روغن زیتون برای بدن ما
روغن زیتون خواص مفید زیادی برای سلامتی ما دارد: اول از همه، این روغن به ویژه سرشار از اسیدهای چرب تک غیراشباع است که از بروز اختلالات قلبی عروقی جلوگیری می کند و از نظر اسیدهای چرب اشباع ضعیف است که مسئول انسداد عروق هستند. روغن زیتون حاوی اولئیک اسید است، یک چربی تک غیراشباع که می تواند سطح کلسترول خون را تنظیم کند: این روغن درصد کلسترول "بد" (LDL) را در مقایسه با کلسترول "خوب" (HDL) کاهش می دهد.

ارتباط دادن
رازهای تغذیه خوب
مصرف مداوم و کنترل شده روغن زیتون، و در نتیجه اسید اولئیک، خطر حملات قلبی، سکته مغزی و ترومبوز را کاهش می دهد و به سلامت عروق کمک می کند. اگر اضافه کنید که روغن زیتون به سلامت قلب و ساختار استخوان کمک می کند، به راحتی می توانید نتیجه بگیرید که یک متحد ارزشمند برای ورزشکاران و بانوان ورزشکار در همه سطوح است. اساساً روغن زیتون انرژی می دهد، چیزی که ورزشکاران هرگز نباید آن را از دست بدهند. اگر افراد کم تحرک نباید بیش از 15 درصد کالری تامین شده توسط چربی را مصرف کنند، برای ورزشکاران در هر صورت به 20 تا 30 درصد می رسد. که کربوهیدرات ها، یعنی سوخت مورد نیاز برای فعالیت های ورزشی را به انرژی تبدیل می کند. روغن زیتون همچنین حاوی پلی فنول ها، آنتی اکسیدان هایی با خواص باورنکردنی است: آنها می توانند از یکپارچگی غشای سلولی محافظت کنند، از آنها در برابر تشکیل تومورها دفاع کنند و با تغییر عملکردهای شناختی ناشی از پیری سلول ها مقابله کنند.

ارتباط دادن
گروه های غذایی کدامند؟
این بدان معنی است که روغن زیتون همچنین حافظه را حفظ می کند و از مغز در برابر آلزایمر محافظت می کند: طبق مطالعه منتشر شده در Annals of Clinical and Translational Neurology، مصرف روغن زیتون فوق بکر از حافظه و توانایی یادگیری محافظت می کند و تشکیل آمیلوئید بتا را کاهش می دهد. پلاک‌ها و گره‌های عصبی فیبریلاری در مغز، نشانگرهای کلاسیک آلزایمر. به نظر می رسد روغن زیتون فرآیندی به نام "اتوفاژی" را فعال می کند که امکان حذف سموم داخل سلولی و حفظ حافظه و یکپارچگی سیناپسی را فراهم می کند.
روغن زیتون: از سلامتی تا زیبایی
روغن زیتون فوق بکر همچنین منبع طبیعی ویتامین E است که در سطح جهانی به عنوان "ویتامین زیبایی" شناخته می شود زیرا از چربی های قابل اکسیداسیون در برابر تشکیل رادیکال های آزاد محافظت می کند. ویتامین E که یک گشادکننده عروق خفیف است، دیواره های مویرگ ها را تقویت می کند و خطر ترومبوز را کاهش می دهد. همچنین تولید هورمون های جنسی مردانه و زنانه را تنظیم می کند و سطح کلسترول "خوب" را افزایش می دهد.

ادامه مطلب...
۲۷ فروردين ۰۱ ، ۱۳:۴۲ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میلاد حیدری

فواید روغن زیتون برای سلامتی چیست؟

روغن زیتون جزء اصلی رژیم غذایی مدیترانه ای است. سرشار از آنتی اکسیدان است. چربی اصلی موجود در آن اسیدهای چرب تک غیراشباع (MUFAs) است که کارشناسان آن را یک چربی سالم می دانند.

آنتی اکسیدان های موجود در روغن زیتون ممکن است به محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی که می تواند منجر به طیف وسیعی از شرایط و بیماری ها شود، کمک کند. روغن زیتون فرابکر طعم تلخی دارد، اما حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به انواع دیگر است، زیرا کمترین فرآوری را انجام می دهد.

در این مقاله، درباره فواید روغن زیتون برای سلامتی بیشتر بدانید و ایده هایی در مورد نحوه استفاده از آن بیابید.

روغن زیتون چیست؟
فرد می تواند هنگام پخت و پز از روغن زیتون استفاده کند.
روغن زیتون از زیتون، میوه درخت زیتون به دست می آید. زیتون یک
آنها می توانند از روغن زیتون برای نان، برای ریختن روی پاستا، در پخت و پز یا به عنوان سس سالاد استفاده کنند. برخی افراد آن را به صورت قاشقی برای مقاصد دارویی مصرف می کنند.

سالم ترین روغن ها کدامند؟ در اینجا پیدا کنید.

اگر رادیکال های آزاد بیش از حد ایجاد شوند، می توانند باعث استرس اکسیداتیو شوند. این می تواند منجر به آسیب سلولی شود و ممکن است در ایجاد برخی بیماری ها از جمله انواع خاصی از سرطان نقش داشته باشد.

روغن زیتون و سیستم قلبی عروقی
روغن زیتون منبع اصلی چربی در رژیم غذایی مدیترانه ای است. به نظر می رسد افرادی که از این رژیم غذایی استفاده می کنند، در مقایسه با افرادی که از رژیم های دیگر پیروی می کنند، امید به زندگی بالاتری دارند، از جمله شانس کمتری برای مرگ بر اثر بیماری های قلبی عروقی. برخی از کارشناسان منبع معتبر آن را "استاندارد در پزشکی پیشگیرانه" می نامند.

یک مطالعه در سال 2018 تعداد حوادث قلبی عروقی را در بین افرادی که رژیم مدیترانه ای مصرف می کردند، چه با روغن زیتون یا آجیل، یا یک رژیم غذایی کم چرب، مقایسه کرد.

افرادی که از رژیم مدیترانه ای استفاده می کردند، چه با روغن زیتون یا آجیل، در مقایسه با افرادی که از رژیم غذایی کم چرب استفاده می کردند، کمتر دچار بیماری های قلبی عروقی شدند.

ادامه مطلب...
۲۲ فروردين ۰۱ ، ۱۰:۴۵ ۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میلاد حیدری